Vedhæng

Viser 1–24 af 335 resultater

Vedhæng – Gør din halskæde personlig

En enkel halskæde uden vedhæng kan sagtens være fin, men hvis du gerne vil gøre din halskæde endnu mere personlig og unik, så kan du gøre det med et smukt vedhæng fra Mindesmykke.

Dit valg af vedhæng kan symbolisere mange ting. Det kan være, at dit vedhæng skal være symbol på familien eller en udvikling, du har været igennem. Måske det skal være symbol på et særligt minde eller være mindet om en, du har mistet. Det er helt op til dig.

Vi har et stort udvalg af forskellige typer vedhæng, så der er rig mulighed for, at du finder et, der falder i din smag. Du kan både få et symbolsk Livets træ vedhæng, men også minde- og askesmykke vedhæng. Der er noget til enhver prisklasse, og du kan vælge imellem forskellige designs og materialer.

Se vores store udvalg af smukke vedhæng herunder og find din favorit.

Tilbud
kr.396,00
Tilbud
kr.760,00
Tilbud
kr.520,00
Tilbud
Tilbud
kr.396,00
Tilbud
kr.1.000,00
Tilbud
kr.680,00
Tilbud
kr.1.820,00
Tilbud
kr.880,00
Tilbud
kr.476,00
Tilbud
kr.1.320,00
Tilbud
Tilbud

Uanset om dit vedhæng fra Mindesmykke skal bevare et værdifuldt minde eller være et symbol på livets herligheder, så får du et smykke, der er noget helt særligt. Et smykke med en smuk betydning, som du kan have tæt på dig hele tiden.

Udover at du får et vedhæng med en personlig værdi, så får du også et vedhæng i høj kvalitet. Vi lægger altid vægt på levere kvalitetssmykker, så det lever op til dine ønsker og forventninger.

Hvis du mangler svar på nogle spørgsmål til vores udvalg, ordrestatus eller noget helt tredje, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig både inden og efter din bestilling, så du ender ud med det rette produkt.

Du har 14 dages fuld returret på dit køb. Vi afsender alle hverdage, og du kan forvente levering inden for 2-7 arbejdsdage. Vi glæder os til at levere din bestilling!

Del din kurv