Smykker med hår/pels

Vi har to forskellige typer smykker, som er beregnet til at opbevare eller integrere hår/pels i.
Du kan vælge et smykke, hvor du selv kan gemme lidt hår eller pels i – eller du kan vælge et af vores resin smykker, hvor du kan få håret integreret ved hjælp af en særlig resin, som giver et gennemsigtigt og skinnende finish. Resinbehandlingen er en unik proces, der udføres af os eller ved vores forhandlere. 

Har du spørgsmål? Send os en besked her eller via Facebook 🙂 ❤

Vi har et stort udvalg af smykker der kan laves med hår eller pels. Klik herunder for at se alle smykkerne. Bemærk at produktbillederne viser smykket med aske, men det kan også laves med hår eller pels.

Se hele udvalget

Bliv inspireret af vores smykker med hår eller pels

GRATIS PERSONLIG KONSULTATION
Book en tid til personlig rådgivning, og få den nødvendige vejledning og inspiration til dit unikke Mindesmykke.

Med udgangspunkt i din personlige stil og dit behov hjælper vi dig med at finde det helt rigtige smykke. Konsultationen foregår enten personligt på vores adresse – helt privat, hvor du får hjælp fra start til slut. Alternativt kan du booke tid til en online konsultation, hvor du kan sidde hjemme i vante omgivelser, og få den hjælp og vejledning du har brug for. 

Jeg glæder mig til at høre din historie og skabe dit evige minde.

Signature
Stjerne vedhaeng med aske

Vi opfylder dine ønsker

Med vores personlige rådgivning, hjælper vi dig med at finde lige det smykke du ønsker dig. Vi kan hjælpe og vejlede dig, samt besvare de spørgsmål du måtte sidde med.

Personlig armbaand til maend scaled

Mangler du hjælp til den perfekte gave?

Så gør brug af vores personlige konsultation, hvor vi hjælper dig med at finde den perfekte fødselsdagsgave, bryllupsgave, studentergave eller noget helt andet.

Guld vedhaeng med hjerte fingeraftryk

Har du spørgsmål til vores produkter?

Vi har en stor kollektion, og et hav af muligheder! Derfor har vi fuld forståelse for, at det kan være nødvendigt med lidt rådgivning, for at du finder det du søger.

Følg os på de sociale medier