Konfirmationssmykker

Viser 1–24 af 322 resultater

Konfirmationssmykker

Uanset om du søger de perfekte smykker til din konfirmation eller leder efter en personlig gave til konfirmanden, finder du dem her på vores hjemmeside. Vi har nøje udvalgt en række populære smykker, som vil være perfekte til den store dag eller som en gave. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere.

Tilbud
kr.396,00
Tilbud
Tilbud
kr.760,00
Tilbud
kr.520,00
Tilbud
kr.1.000,00
Tilbud
kr.680,00
Tilbud
kr.1.820,00
Tilbud
kr.880,00
Tilbud
Tilbud
kr.556,00
Tilbud
kr.1.320,00
Tilbud
Tilbud
kr.316,00
Tilbud
Tilbud
kr.636,00
Tilbud
kr.180,00
Tilbud
kr.140,00
Tilbud
kr.940,00

Find smykker til konfirmation 2023

Vi nærmer os årets konfirmationer, og hvis du skal konfirmeres i 2023, er du sikkert allerede i fuld gang med at planlægge din store dag. Måske har du allerede købt kjolen, men mangler stadig de perfekte smykker for at fuldende dit outfit. Vi har samlet vores forslag til de helt rigtige øreringe, halskæder, armbånd eller ringe, der kan gøre dit outfit helt personligt. Vi har både de klassiske dagmarkors, som mange konfirmander bærer på deres konfirmationsdag, men vi har også et stort udvalg af moderne øreringe, hvis du ønsker at skabe et mere utraditionelt udtryk. Vores sortiment inkluderer blandt andet de smukke øreringe fra Nordahl, Støvring Design og mange andre, som kan mix og matches på utallige måder. Så hvis du er på udkig efter de helt rigtige konfirmationssmykker i sølv, forgyldt sølv eller guld, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Personlige smykker til konfirmation

Et smykke betyder ekstra meget hvis det har et personligt touch. Og du kan gøre det endnu mere personligt ved at tilføje en gravering med navn, håndskrevet tekst, en særlig dato, fingeraftryk eller noget andet, du værdsætter.

Personlige smykker med navn eller tekst er perfekte til at mindes og fejre konfirmationen. Et personligt smykke er også den oplagte gave til konfirmanden, som du holder meget af. Vores sortiment af smukke og elegante personlige smykker rummer noget for enhver smag. Gå på opdagelse i vores udvalg og find dit favoritsmykke.

Gave til konfirmand

Et smykke er en populær gaveidé til konfirmationen. Et smykke til konfirmanden, vil være en gave, der vil være et varigt minde om konfirmationsdagen. Her ved mindesmykke har vi samlet et udvalg af populære ringe, øreringe, halskæder og armbånd, der er elsket af konfirmander. Når du køber konfirmationsgaven hos os, medfølger der naturligvis en flot smykkeæske. Vi tilbyder selvfølgelig ombytning eller returnering hvis konfirmanden får flere af samme smykke.

Dagmarkors er populært til konfirmation

Et dagmarkors er den ideelle gaveidé til konfirmation. Det vil bringe glædelige minder fra den betydningsfulde dag fremad i tiden. Hvis du giver et dagmarkors som konfirmationsgave, vil det også være et smykke, som teenageren kan bære i mange år og tage med sig ind i voksenlivet. Dagmarkorset kan gives som et vedhæng, hvilket giver konfirmanden mulighed for selv at vælge hvilken slags kæde de ønsker at bruge med smykket. Du kan også finde et stort udvalg af løse kæder hos os, som kan matches med dagmarkorset.

Del din kurv