Bestil flotte urner lavet til kæledyr

Urne til kæledyr

Urne til hund eller kat

Viser 1–24 af 295 resultater

Urne til hund eller kat

Uanset om der er tale om en hund, en kat eller et andet kæledyr, så fylder de meget i vores liv – også længe efter de ikke er ved vores side længere. Vores urner til kæledyr fås i forskellige størrelser, former og lavet af forskellige førsteklasses materialer såsom keramik, aluminium og krystal. Om du ønsker en urne til begravelse eller til at stille i et skab så kan du finde den her. Vi har også urner der er flotte kunstværker som kan indgå i indretningen uden at det ligner en urne.

Inden for vores sortiment har vi flere unikke og eksklusive kollektioner. Heriblandt de håndlavede kunstværker af Geert Kunen. 

Ønsker du blot at gemme en symbolsk mængde aske fra dit kæledyr kan du vælge det vi kalder en keepsake/komfort urner.

Vejledning – Find den rigtige størrelse urne »


Urne til hund

Eksklusive urner til hunde.

Ved tabet af sin hund står mange for første gang i situationen at skulle forholde sig til valg af urne. Ofte bliver man præsenteret for en række standard urner i forbindelse med kremering. Men det er faktisk også muligt selv at finde den urne man gerne vil have andetsteds i tilfælde af at den rigtige urne ikke er i standard udvalget. Så får man asken udleveret i pose og kan selv fylde urnen derhjemme.

Vi har samlet Danmarks største udvalg af urner til hunde. Vores kollektion indeholder håndlavede kunstværker der kan indgå i indretningen, men også mere traditionelle designs.

Ønsker du at hunden skal begraves, men du stadig gerne vil beholde lidt aske. Så har vi små urner vi kalder "keepsakes". 

Den viste urne kan ses her: Urne til hund

Vores kollektion af urner til hunde er lavet så man selv kan fylde dem derhjemme.

Urne til kat

Flotte urner til katte.

Hav din skønne kat med dig videre i livet. Vi har samlet en stor kollektion af urner til katte.

Efter det sidste farvel til sin kat skal man ofte i gennem en række valg. Det kan være svært at overskue når man står i situationen. Et af valgene er hvilken urne der skal være det sidste hvilkested. Her bliver man ofte præsenteret for en række almindelige urner. Hvis den rigtige urne ikke er i blandt, så har du faktisk mulighed for selv at finde helt rigtige urne. Du informerer blot krematoriet om at du ønsker at få asken hjem i pose. Herefter kan du tage dig den tid du har behov for til at finde den rigtige urne.

Vores kollektion af urner til katte er lavet så man selv kan fylde dem derhjemme.

Den viste urne kan ses her: Urne til kat

Del din kurv