Guide til resin smykker

På smykker med resin, kan du få aske eller hår integreret ved hjælp af en særlig resin, som giver et gennemsigtigt og skinnende finish. Asken kan altid adskilles fra resinen, så den kan integreres i et andet smykke. Den holdbare finish kan modstå hverdagsslitage. Vi råder dig dog altid til at opbevare en ekstra del af asken, som kan bruges til udskiftning i tilfælde af skade eller tab. resinbehandlingen er en unik proces, der udføres af os eller ved vores forhandlere.

1. Vælg dit smykke

Når du skal vælge dit smykke, er der mange ting at tage stilling til. Er det et smykke du gerne vil bære på dig altid? Har du et arbejde hvor du meget ofte vasker/spritter hænder? Har du små børn? Der kan være fordele og ulemper ved at vælge en ring eller øreringe fremfor et vedhæng. Har du brug for hjælp og vejledning? Så kontakt os endelig.

2. Vælg materiale & farve

Skal dit smykke være sølv, rød-, hvid- eller rosaguld? Og hvis guld – hvilken karat skal det så være? Det skal du først tage stilling til, hvorefter du kan vælge en palette af farver til den resin, som blandes med asken eller håret. Du kan også vælge at få tilsat noget glitterstøv, for at opnå en mere funklende effekt på smykket. 

3. Dit smykke fremstilles

Når du har besluttet dig for hvilket smykke du ønsker, samt hvilken farve resinen skal have, er det tid til at få fremstillet dit personlige og helt unikke smykke. Du kan vælge enten at sende asken til os, eller gå ned til vores nærmeste forhandler – hvor du selv kan følge processen helt tæt.