Guide til resin smykker

Aske ring med sideringe rg 024 w rg 027 siders

På vores smykker med resin, kan du få aske, hår, modermælk mv. integreret ved hjælp af en særlig resin. Resin giver et gennemsigtigt og skinnende finish. Vi kan også tilføje farve og glitterstøv for at personliggøre smykket yderligere.

Herunder kan du læse om processen når du bestiller et smykke med resin.

1. Vælg dit smykke

Det er første trin er at vælge dit smykke. Vi har en stor kollektion af smykker der kan fyldes med resin. Du kan se alle vores resin smykker her. Ønsker du kun at se vedhæng, ringe eller andet kan du benytte vores filtre. Vores resin smykker er tilgængelig i sølv, guld, hvidguld og rosaguld. 

Har du brug for hjælp og vejledning? Så kontakt os endelig.

2. Vælg materiale & farve

Skal dit smykke være sølv, rød-, hvid- eller rosaguld? Og hvis guld – hvilken karat skal det så være? Det skal du først tage stilling til, hvorefter du kan vælge en palette af farver til den resin, som blandes med asken eller håret. Du kan også vælge at få tilsat noget glitterstøv, for at opnå en mere funklende effekt på smykket. 

3. Forsendelse af materiale

Når bestillingen er gennemført så opretter vi et pakkelabel og sender til dig på email. Dette sker typisk indenfor 24 timer. Det pakkelabel du får tilsendt indeholder dit unikke bestillingsnummer samt tracking. Du printer blot pakkelabel og taper på pakken. Når vi modtager pakken ved vi at den er fra dig ud fra det unikke bestillingsnummer.

Herunder kan læse mere om hvor meget materiale vi anbefaler at du sender.

Hvor meget aske skal der bruges?

Vi anbefaler at sende 1-2 spsk. aske. Vi finder frem til de bedst egnede askekorn til smykket og sender overskydende aske retur sammen med smykket.

I forhold til afsendelse anbefaler vi følgende:

  • Kom aske i en ziplock pose.
  • Send i en boblekuvert eller kasse med beskyttelse inden i.

Hvor meget hår/pels skal der bruges?

Vi anbefaler at sende 1-2 gram hår. Vi sender overskydende hår/pels retur sammen med smykket.

I forhold til afsendelse anbefaler vi følgende:

  • Kom hår/pels i en ziplock pose.
  • Send i en boblekuvert eller kasse med beskyttelse inden i.

Hvor meget mælk skal der bruges?

Der skal bruges 5 ml mælk. Ved to smykker skal der bruges 7 ml.

Vi anbefaler at mælken sendes i en lille beholder der kan lukkes tæt. Derudover anbefaler vi at beholder puttes i en pose i tilfælde af lækage. Beholder og pose bør sendes i emballage der sikrer indholdet. Det kan være boblekuvert eller kasse med fyld.

Skal beholderen med retur skal dette skrives i kommentarfeltet til ordren.

4. Dit smykke fremstilles

Når du har besluttet dig for hvilket smykke du ønsker, samt hvilken farve resinen skal have, er det tid til at få fremstillet dit personlige og helt unikke smykke. Du modtager automatisk besked når dit smykke er færdig.

Tips

Vi råder dig dog altid til at opbevare en ekstra del af asken, hår mv, som kan bruges til udskiftning i tilfælde af skade eller tab. Resinbehandlingen er en unik proces der udføres af os eller ved vores samarbejdspartnere.