Konkurrencebetingelser

Viable Business Group ApS, Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg, Danmark, er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du kan kontakte os på tlf. 42535354 eller info@mindesmykke.dk.

Formål med behandlingen
Vi afholder løbende konkurrencer, som du kan vælge at deltage i. Vi behandler dine personoplysninger i tilfælde af, at du vinder en konkurrence. Vi behandler følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, email og tracking-nummer (levering). Oplysningerne behandles med det formål, at vi kan kontakte dig ifbm. levering af præmie.

Opbevaring af dine personoplysninger
Dine oplysninger opbevares i vores system så længe dette er nødvendigt til opfyldelse af de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet. Dette indebærer, at navn, adresse, email og telefonnummer vil blive opbevaret indtil, at præmien er leveret til dig.

Andre modtagere, som kan behandle dine oplysninger:
I tilfælde af at du vinder en konkurrence, kan det være nødvendigt at videregive dine oplysninger til en fragtvirksomhed.

Overførsel til tredjelande
Er du vinder af en konkurrence på de sociale medier, så vil vi kontakte dig via Instagrams og Facebooks beskedfunktion. Her kan der være sandsynlighed for, at dine personoplysninger overlades til et tredjeland. Årsagen hertil er, at Facebook og Instagram bl.a. er etableret i USA. For at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau ved en evt. overførsel har Instagram indgået EU-Kommissionens standardkontrakter, og Facebook har tilsluttet sig EU-US Privacy Shield.

Facebook’s EU-US Privacy Shield certifikat kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Dine rettigheder
Hvis du er bosiddende i visse lande, inklusive dem, der falder ind under anvendelsesområdet for den European General Data Protection Regulation (AKA, ”GDPR”), giver databeskyttelseslove dig rettigheder med hensyn til dine personlige data, med forbehold af eventuelle undtagelser fra lov, herunder rettighederne til:
Anmode om adgang til dine personlige data;
Anmode om korrektion eller sletning af dine personlige data;
Modstand mod vores brug og behandling af dine personlige data;
Anmod om, at vi begrænser vores brug og behandling af dine personlige data; og anmod om overførsel af dine personlige data.
Du kan normalt få adgang til, rette eller slette dine personlige data ved hjælp af dine kontoindstillinger og værktøjer, som vi tilbyder, men hvis du ikke er i stand til det, eller du gerne vil kontakte os om en af de andre rettigheder, skal du kontakte os via vores kontaktside.

Indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Klage
Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.