Guide til fyld-selv smykker

Askesmykke armbånd læder cognac

På smykker med en beholder, kan du selv fylde aske eller hår i smykket ved hjælp af vores påfyldnings sæt, som indeholder en lille kobber ske og en tube 30 ml smykkelim. Denne lim hærder på cirka 2 timer. Det er meget vigtigt at bruge smykkelim og ikke eks superlim som hærder øjeblikkeligt, for at beholderen ikke sidder fuldstændig fast før du har fået lukket den helt. Den holdbare finish kan modstå hverdagsslitage. Vi råder dig dog altid til at opbevare en ekstra del af asken, som kan bruges til udskiftning i tilfælde af skade eller tab. 

1. Vælg dit smykke

Når du skal vælge dit smykke, er der mange ting at tage stilling til. Er det et smykke du gerne vil bære på dig altid? Har du et arbejde hvor du meget ofte vasker/spritter hænder? Har du små børn? Der kan være fordele og ulemper ved at vælge en ring eller øreringe fremfor et vedhæng. Har du brug for hjælp og vejledning? Så kontakt os endelig.

2. Vælg materiale & farve

Skal dit smykke være stål, sølv, rød-, hvid- eller rosaguld? Og hvis guld – hvilken karat skal det så være?

På de fleste af minde-/askesmykkerne fra TadBlu skal du også vælge hvilken type ædelsten du ønsker. Ædelsten har specielle kvaliteter, og kan være en hjælp til at styrke dig.

Hvis du vælger et armbånd fra TadBlu, kan du vælge om armbåndet skal være i læder eller stærkt og robust skibsreb. 

Askesmykke ring guld rutileret kvarts guld
Askesmykke armbånd læder flettet sort
Askesmykke pendant vedhæng stål rutileret kvarts sort
Askesmykke vedhæng charm læder cognac

3. Dit smykke bestilles

Når du har besluttet dig for hvilket smykke du ønsker, samt hvilken type ædelsten, er det tid til at bestille dit personlige og helt unikke smykke. Du kan vælge at tilkøbe vores påfyldnings sæt, så det er nemt for dig selv at fylde akse eller hår i smykket. 

Se instruktionsvideoen til det enkelte smykke på produktsiden.