Guide til fyld-selv smykker

Askesmykke armbånd læder cognac

Vi har samlet et stort udvalg af smykker som du selv kan fylde lidt aske, hår eller pels i. Vi anbefaler at tilkøbe vores påfyldningssæt. På nuværende tidspunkt har vi Tadblu og Atlantis Memorials i vores kollektion. Du finder video instruktion i påfyldning herunder.

Du finder hele vores udvalg af fyld selv smykker her »

Guide til Tadblu smykker

Tadblu logo

På smykker med en beholder, kan du selv fylde aske eller hår i smykket ved hjælp af vores påfyldnings sæt, som indeholder en lille kobber ske og en tube 30 ml smykkelim. Denne lim hærder på cirka 2 timer. Det er meget vigtigt at bruge smykkelim og ikke eks superlim som hærder øjeblikkeligt, for at beholderen ikke sidder fuldstændig fast før du har fået lukket den helt. Den holdbare finish kan modstå hverdagsslitage. Vi råder dig dog altid til at opbevare en ekstra del af asken, som kan bruges til udskiftning i tilfælde af skade eller tab. 

Guide til Atlantis Memorials smykker

Atlantis memorials
  1. Løs den lille skrue på bagsiden af smykket ved brug af den medfølgende skruetrækker. Stil skruen et sikkert sted så den ikke ruller væk.
  2. Tag papiret med teksten “GEBRUIKSAANWIJZING”. Klip langs den stiplede linje. Fold derefter papiret langs den skrå linje.
  3. Læg lidt aske/hår på papiret og fyld smykket lidt af gangen. Brug tandstikken til at skubbe materialet fra papiret og ned i smykket.
  4. Sæt skruen i, skru den fast og herefter løsne den igen. Herved sørger du for at der ikke er sidder noget i klemme inden du tilføjer klæbemiddel.
  5. Fold tuben med PermaBond og klip langs kanten. Klem en lille mængde lim ud på “MIXING PALETTE” pladen og bland det godt med træspatelen.
  6. Føj lidt af klæbemidlet til hullet i smykket ved brug af tandstikken.
  7. Sæt skruen i og stram den. Dette skal gøres indenfor 3 minutter så klæbemidlet ikke når at størkne.

Bemærk: Undgå direkte kontakt med klæbemidlet. Det kan skabe en allergisk reaktion.