Viser 1–24 af 97 resultater

Personlige ringe – Fang livets særlige øjeblikke og minder

Med en ring fra Mindesmykke kan du fange dine mest værdifulde minder og øjeblikke i livet. Det kan være, at ringen skal knyttes til en du har nær, en særlig begivenhed eller være mindet om en, der ikke er her længere.

Vi har et stort udvalg af ringe i forskellige stilarter og fra kendte brands. Du kan vælge imellem forskellige prisklasser, designs og materialer, så du får en ring, der afspejler det, du ønsker.
Uanset hvilken ring du falder for, er du garanteret et kvalitetssmykke med sans for detaljen og en helt særlig betydning.

Se vores store udvalg af ringe herunder. Gå på opdagelse i de flotte designs og find din favorit ring, der skal skabe dit evige minde.


Mange af os kender til at gemme smykker, som har en helt særlig betydning eller har været med til at skabe et minde. Det skaber en stærk tilknytning til smykket, og den følelse vil vi gerne imødekomme med minde- og askesmykker.

Når du bærer din ring fra Mindesmykke, vil du altid have dine værdifulde minder helt tæt på dig. Uanset om den skal symbolisere en, du har mistet eller en fejring af livets skønne øjeblikke. Det er det perfekte valg til dig, der gerne vil have et unikt og personligt smykke, men det er også en perfekt gave til en, der står dig nær.

Har du spørgsmål til vores udvalg, ordrestatus eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon – både inden og efter dit køb.

Vi afsender alle hverdage, og leveringstiden er normalt 2-7 arbejdsdage. Du har desuden 14 dages fuld returret.

Del din kurv