Shop smukke og betydningsfulde fingerringe 2023

Ringe

Viser 1–24 af 95 resultater

Personlige ringe – Hold på livets særlige øjeblikke og minder

Med en ring fra Mindesmykke kan du fange dine mest værdifulde minder og øjeblikke i livet. Det kan være, at ringen skal knyttes til en du har nær, en særlig begivenhed eller være mindet om en, der ikke er her længere. Vi laver nemlig ringet med særlig indgravering, at blandt andet fingeraftryk, håndaftryk, fodaftryk, signatur, håndskrift og initialer. Vi kan faktisk indgravere næsten alt hvad du kan sende os et billede af. Heriblandt, finder du også vielsesringe med fingeraftryk. Derudover, laver vi helt særlige resinsmykker, med hår, Aske, pels og modermælk.

Stort udvalg

Vi har et stort udvalg af ringe i forskellige stilarter og fra kendte brands. Du kan vælge imellem forskellige prisklasser, designs og materialer, så du får en fingerring, der afspejler det, du ønsker. Uanset hvilken ring du falder for, er du garanteret et kvalitetssmykke med sans for detaljen og en helt særlig betydning.
I blandt vores fingerringe finder du både ringe i guld, sølv og forgyldt sølv i forskellig karat. Det kan også være her at du finder gaven til f.eks. fødselsdag, konfirmation eller jul, eller studenter gave eller fødselsgave.

Se vores store udvalg af ringe herunder. Gå på opdagelse i de flotte designs og find din favorit ring, der skal skabe dit evige minde.


Særlige og personlige Mindesmykker for livet

Mange af os kender til at gemme smykker, som har en helt særlig betydning eller har været med til at skabe et minde. Det skaber en stærk tilknytning til smykket, og den følelse vil vi gerne imødekomme med minde- og askesmykker.

Når du bærer din ring fra Mindesmykke, vil du altid have dine værdifulde minder helt tæt på dig. Uanset om den skal symbolisere en, du har mistet eller en fejring af livets skønne øjeblikke. Det er det perfekte valg til dig, der gerne vil have et unikt og personligt smykke, men det er også en perfekt gave til en, der står dig nær.

Har du brug for hjælp? 

Har du spørgsmål til vores udvalg, ordrestatus eller noget helt tredje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail eller telefon – både inden og efter dit køb.

Vi afsender alle hverdage, og leveringstiden er normalt 2-7 arbejdsdage. Du har desuden 14 dages fuld returret.

Del din kurv