Shop hjerte halskæde, vedhæng og øreringe 2023

Hjerte smykker

Viser 1–24 af 99 resultater

Opdag vores hjerte smykke kollektion

Vores hjerte smykker er den perfekte måde at udtrykke kærlighed og følelser på. Uanset om du søger efter den ideelle gave til en elsket eller bare ønsker at forkæle dig selv, så har vi et bredt udvalg af hjerte smykker, der passer til enhver stil og lejlighed.

Vores hjerte smykke kollektion inkluderer alt fra elegante hjerteformede halskæder og armbånd til romantiske hjerteøreringe og charmerende hjertevedhæng. Uanset om du foretrækker guld, sølv eller forgyldt, har vi smykker, der passer til din personlige smag.

Vores hjerte smykker er ikke kun smukke, men de er også af høj kvalitet og designet til at vare. Hjerte smykker er den perfekte gave til fødselsdage, valentinsdag og andre særlige lejligheder.


Hjerte halskæde

En halskæde med hjerte er et oplagt valg til gave. Det symboliserer din kærlighed til modtageren.

Hjertesymbolet har udviklet sig gennem mange år. I dag udtrykker hjertesymbolet bedst kærlighed på alle niveauer.

Vi har hjerte halskæder og vedhæng  i guld og sølv. Derudover har vi også en unik kollektion hvor vi kan gravere hjerte symbol sammen med tekst. Eller endda to fingeraftryk sat sammen til et hjerte.

Halskæde vist på billedet kan ses her: Hjerte vedhæng i guld

Hjerte halskæder

Hjertets symbolik

Hjertet er det nok mest populære symbol. Det er derfor også et meget benyttet symbol i smykker. Vi har samlet et stort udvalg af smykker med hjerter.

Hjerter symboliserer, for mange, kærlighed og det at elske. Men det kan også symbolisere den moralske, følelsesmæssige, åndelige og endda den intellektuelle substans af en person. Hjertet menes at være kernen i ens menneskelighed.

Hjerte øreringe

Øreringe med hjerter er populært hos alle kvinder. Vi har hjerte øreringe i forgyldt sølv, sølv og guld og med eller uden strålende sten.

Hjerte symbolet er ikke et af de mest brugte emoji symboler uden grund. Det er et elsket symbol og hjerter passer perfekt til smykker.

Hjerte øreringe kan også være oplagte som gave da de fåes i mange prisklasser, materialer og designs.

Øreringene vist på billedet kan bestilles her: Hjerte øreringe i guld

Hjerte øreringe
Del din kurv