Shop de fineste armbånd 2023

Armbånd

Armbånd

Viser 1–24 af 46 resultater

Personlige armbånd – Bevar dine værdifulde minder

Hos Mindesmykke er et armbånd ikke bare et armbånd. Det er derimod et smykke, der fortæller om et værdifuldt minde og giver det liv. Måske har du haft en særlig begivenhed eller forandring i livet, du vil huske. Det kan også være, at armbåndet skal være symbol på en, du holder af eller være mindet om en, du har mistet.

Stort udvalg af særlige armbånd

I vores udvalg af armbånd findes der noget til enhver smag, så du kan finde det helt rigtige armbånd. Du finder både de smukke Livets Træ, samt hjertearmbånd, englearmbånd, enkle armbånd, samt minde- og askesmykker fra populære og velkendte brands.

Gå på opdagelse i vores udvalg af armbånd herunder og find dit nye personlige smykke eller glæd en, du holder af med en smykkegave.

Tilbud
Populær

Armbånd med resin eller personlig gravering - Mindesmykker

I blandt vores personliggjorte smykker, finder du både armbånd med personlig gravering af blandt andet fingeraftryk, hånd- og fodaftryk, håndskriftgravering og poteaftryk. Derudover finder du resinsmykker, der kan integreres med aske og hår/pels, men også modermælkssmykker.

Med et armbånd fra Mindesmykke får du et personligt og unikt smykke. Du vælger helt selv, hvad armbåndet skal være symbol på, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Uanset om du ønsker at fejre livets øjeblikke eller mindes en, der ikke er her mere, så kan du det med et armbånd fra vores udvalg.

Kvalitetsarmbånd

Vi stræber altid efter at levere kvalitetssmykker til vores kunder, så derfor er armbåndene og designerne nøje udvalgt, så du som kunde er sikret et smykke i høj kvalitet. I kategorien finder du både sølvarmbånd, forgyldte sølvarmbånd og guldarmbånd i forskellige karater.

Har du brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkterne, din ordre m.v. Vi bestræber os på at besvare dine spørgsmål hurtigst muligt og sidder klar ved mailen dagligt.
Leveringstiden er normalt 2-7 arbejdsdage, og vi har afsender alle hverdage. Der er desuden 14 dages fuld returret på dit køb.

Del din kurv