Hold minderne i live med personlige smykker med aske 2024

Askesmykker

Viser 1–24 af 713 resultater

Askesmykker ❤ Smykker med en helt særlig betydning

Et populært valg blandt de, der ønsker at bære et evigt minde. Askesmykker giver dig muligheden for at bære minderne tæt på dit hjerte hele tiden.

Fra enkle cylindre, til traditionelle hjerter og unikke udsøgte kunstværker – vores askesmykker findes i en bred vifte af stilarter, der passer til enhver smag. Vores halskæder, ringe og armbånd er lavet af en række forskellige materialer – sølv, guld, rustfrit stål, læder, ædelsten og krystal.

Gå på opdagelse i vores store udvalg herunder og find dit nye personlige smykke.


Om askesmykker

Vi har to typer askesmykker. De mest populære smykker med aske er vores resinsmykker. Her kommes asken i smykket sammen med resin på vores værksted. Asken vil i de fleste af disse smykker være synlig og en del af det unikke design. Du kan se eksempler på vores askesmykker med resin på vores inspirationsside ved at klikke her. Den anden mulighed vi tilbyder, er smykker hvor du selv kan fylde aske i. Du finder alle vores "DIY" askesmykker her. Vi har danmarks største udvalg af askesmykker.

Askesmykker dyr

Ønsker du et mindesmykke fra et kæledyr, som eks. hund eller kat, så har vi mange forskellige muligheder. Klik her for at se alle vores mindesmykker til kæledyr.
Del din kurv