Guide til aftryks smykker

Guld ring med fingeraftryk gravering

På vores aftryks smykker, er det muligt at få finger-, fod-, hånd og poteaftryk graveret. Du kan også få smykker med personlige inskriptioner eller våbenskjold. 

Du kan nemt selv lave fingeraftrykkene med vores specielle blækpude som er utrolig nem at bruge. Se hvordan det laves her: https://mindesmykke.dk/lav-aftryk/

Til fod-, hånd- eller poteaftryk kan vi anbefale dig at købe vores aftrykskit, hvor du samtidig får et fint minde du kan sætte i ramme.

1. Vælg dit smykke

Når du skal vælge dit smykke, er der mange ting at tage stilling til. Er det et smykke du gerne vil bære på dig altid? Har du et arbejde hvor du meget ofte vasker/spritter hænder? Har du små børn? Der kan være fordele og ulemper ved at vælge en ring eller øreringe fremfor et vedhæng. Har du brug for hjælp og vejledning? Så kontakt os endelig.

2. Vælg materiale & farve

Skal dit smykke være stål, sølv, rød-, hvid- eller rosaguld? Og hvis guld – hvilken karat skal det så være?

Vedhaeng med gravering vist paa model scaled
Guld ring med hjerte fingeraftryk graveret scaled
Vedhaeng med poteaftryk indgravering
Halskade med personlig gravering scaled

3. Aftrykket

Til fingeraftryk anbefaler vi at man bruger vores specielle blækpude, og efterfølgende får aftrykket laserprintet på smykket. Vi fremsender en blækpude mod et lille depositum, som du kan få tilbage hvis du sender puden retur.

Med denne metode, er det desuden også muligt at sætte fingeraftrykket på en kurvet overflade, som eks. en ring.

Det er også muligt at få to fingeraftryk formet som et lille hjerte – og på den måde forbindes to sjæle i et smykke.

4. Bestilling

Når du har besluttet dig for hvilket smykke du ønsker, er det tid til at bestille dit personlige og helt unikke smykke. 

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om processen – så kontakt os endelig!

Jeg bor i Norge og ble først veldig lei meg når det ikke kunne sendes til Norge! Men etter noen e-poster ble det åpnet for salg til Norge! Askesmykke som jeg kjøpet er helt perfekt og akkurat det jeg trengte for å hedre min lille hund som gikk bort 3.august! Fantastisk kundebehandlig og anbefaler både siden og smykke på det sterkeste!

Jeg har kun en positiv oplevelse af firmaet, kan varmt anbefale det.

Meget fin service, behjælpelig med spørgsmål til varerne, god kundeservices. Hurtig afsendelse af varer. Bestemt anbefalelsesværdig.