Bestillingsprocessen

Soelv askesmykke ring rg 016 s

Det kan måske være lidt svært lige at overskue hvordan bestillingsprocessen forløber, derfor har vi lavet denne lille guide, som forhåbentligt kaster lidt lys over opgaven. 

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller hvis der er noget du er i tvivl om.

Ønsker du at se smykkerne før du bestemmer dig? Vi har et udvalg af smykkerne fra See You, som du er velkommen til at komme og se. Har du kastet din kærlighed på et af smykkerne fra TadBlu, er det muligt at bestille smykket hjem så du kan se det. 

1. Vælg dit smykke

Når du skal vælge dit smykke, er der mange ting at tage stilling til.

  • Er det et smykke du gerne vil bære på dig altid?
  • Har du et arbejde hvor du meget ofte vasker/spritter hænder?
  • Har du små børn?

Der kan være fordele og ulemper ved eksempelvis at vælge en ring eller øreringe fremfor et vedhæng.

Du skal også tage stilling til om du ønsker et finger-, hånd-, fod- eller poteaftrykssmykke. Eller måske et resin smykke, hvor der kan integreres aske, hår eller eks mælketænder fra børn eller kæledyr. Hvis du ønsker et askesmykke, kan du vælge om asken skal være synlig ved integration i resin, eller om du ønsker en lukket beholder, hvor asken kan fyldes i.

Ringe med aske og forskellige resin farver
Ing med aske rg 024 sideringe
Herre armbaand til aske
Personlige ringe med fingeraftryk scaled

2. Vælg materiale & farve

Skal dit smykke være stål, sølv, rød-, hvid- eller rosaguld? Og hvis guld – hvilken karat skal det så være? Ønsker du halvædelsten, zirkon eller diamanter i dit smykke? Og hvis du vælger et resin smykke, skal du tage stilling til hvilken farve du ønsker tilsat.

3. Hjælpen er nær

Alt efter hvilket smykke du vælger, har vi lavet en lille guide til hver type. Se guiden ved at klikke på overskriften:

Guide til aftryks smykker

Guide til fyld-selv smykker

Guide til resin smykker

4. Bestilling

Når du har besluttet dig for hvilket smykke du ønsker, er det tid til at bestille dit personlige og helt unikke smykke. 

Hvis du har valgt et resinsmykke, skal du sende os det materiale du ønsker vi skal integrere i smykket (aske, hår eller eks mælketænder). 

Hvis du har valgt et fyld-selv smykke, vælger du om du ønsker at tilkøbe vores påfyldningssæt, og behøver således ikke sende aske eller hår til os.

Ønsker du at få fremstillet en skulptur, sender vi dig en pakkelabel, så du blot sender asken direkte til vores leverandør – dette for at undgå at asken skal sendes for mange gange. Vi ved det er dyrbart materiale.

Har du valgt et aftrykssmykke, så kan du vælge om du ønsker at vi sender dig en blækpude mod et lille depositum, som du får tilbage hvis du returnerer blækpuden til os. 

Hvis du ønsker et fod-, hånd- eller poteaftrykssmykke, kan vi lave det ud fra et billede i høj opløsning eller ved brug af et af vores aftrykskit.

Hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om processen – så kontakt os endelig!

Jeg bor i Norge og ble først veldig lei meg når det ikke kunne sendes til Norge! Men etter noen e-poster ble det åpnet for salg til Norge! Askesmykke som jeg kjøpet er helt perfekt og akkurat det jeg trengte for å hedre min lille hund som gikk bort 3.august! Fantastisk kundebehandlig og anbefaler både siden og smykke på det sterkeste!

Jeg har kun en positiv oplevelse af firmaet, kan varmt anbefale det.

Meget fin service, behjælpelig med spørgsmål til varerne, god kundeservices. Hurtig afsendelse af varer. Bestemt anbefalelsesværdig.