Vejledning: Urne til kæledyr

Hvilken størrelse urne skal jeg bruge til mit kæledyr?

Kæledyrsurner kommer i et stort udvalg af designs, materialer og størrelser. Vi har på denne side lavet en simpel vejledning til at hjælpe dig med at finde den rigtige urne. Det første du skal finde ud af er størrelsen på urnen, eller det vi kalder “kapacitet”. Hvis du ønsker at opbevare alt asken i urnen er det vigtigt at du bestiller en urne der er stor nok.

Se vejledning herunder

Urne til kæledyr vægt/liter

For at du kan finde frem til den rigtige størrelse urne har vi lavet nogle værktøjer. Først anbefaler vi at du indtaster dit kæledyrs vægt i feltet herunder.

Minimum størrelse urne: liter

Du har nu fået et resultat der beregner hvilken størrelse urne du som MINIMUM skal bruge. Vi anbefaler nu at du kigger på diagrammet herunder og ser på hvilken maksimum størrelse vi anbefaler. Herved får du en idé om hvilke størrelse urner vi anbefaler at du kigger på.

Eksempel 1:

Du indtaster 40 kg og får resultat 1.45 liter. Sammen med skemaet herunder giver det en anbefaling på urner i størrelsen 1,45 til 2 liter.

Eksempel 2:

Du indtaster 12 kg og får resultat 0.43 liter. Sammen med skemaet herunder giver det en anbefaling på urner i størrelsen 0,43 til 1 liter.

Vægt Urne maksimum kapacitet
1 kg eller mindre < 0,2 liter
1 – 5 kg < 0,3 liter
5 – 8 kg < 0,5 liter
8 – 18 kg < 1 liter
18 – 25 kg < 1,5 liter
25 – 40 kg < 2 liter
40 – 60 kg < 3 liter

Hvis du har spørgsmål til urnestørrelse, så udfyld formularen i bunden af siden og vi vil forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

Bemærk: Det kan være meget svært at give et præcist svar på den forventede mængde aske. Vi anbefaler altid at du bestiller en urne med lidt ekstra plads i forhold til minimums størrelse. Denne side skal ses som en hjælp og vejledning, men vi kan ikke forudsige hvilken mængde aske du får udleveret efter kremering. Er du i tvivl kan du evt. vente med bestilling af urne til du kender mængden.

Vælg urne type

Når du kender størrelsen på urnen skal du have valgt den urne du godt kan lide. Du finder alle vores urner til kæledyr her.

På hver enkelt urne kan du se kapacitet.

Du kan også gøre dig overvejelse om du skal have en lille “keepsake” urne. En keepsake urne er en lille dekorativ urne hvor du kan opbevare en symbolsk mængde aske. Keepsake urner er meget velegnede hvis man gerne vil have en genstand der nemt kan indgå i indretningen. Det kan også være at man gerne vil gemme en lille smule af asken og at resten skal begraves.

 

Kontakt

Har du nogle spørgsmål? Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.