Viser 1–12 af 19 resultater

Livets træ – Symbolet for vækst, styrke og forbindelse.

Livets træ er et symbol på familien og forbindelsen til dine forfædre. Livets træ symboliserer familien gennem sit indviklede netværk af grene, og vi er forbundet gennem de stadigt voksende grene til vores forældre og bedsteforældre og til vores børn og vores børns børn.

Livets træ er også et symbol på din vækst som en smuk og unik person. Efterhånden som træet vokser sig større og ældre, klarer det kraftig storm og uvejr. Over tid bliver træet meget unik og smukt.

Et symbol på genfødsel. Om efteråret mister træerne deres blade og går i dvale for vinteren. Men om foråret kommer der små knopper der springer ud med smukke blomster og spæde grønne blade – og bliver født på ny igen. På denne måde er livets træ et symbol på en frisk start på livet, positiv energi, godt helbred og en lys fremtid.

Som et symbol på vækst og styrke. Et ungt træ starter med helt overfladiske rødder, som vokser sig stærkere jo dybere de strækker sig. Grenene starter som små knopper og strækker sig langsomt opad mod lyset – og bliver stærkere for hver dag der går.