Guide til smykker med modermælk

Hjerte vedhaeng modermaelk smykke

Du kan få integreret modermælk i et smykke ved hjælp af en særlig resin. Læs mere om processen, hvordan du bestiller samt hvordan du sender modermælken.

1. Vælg dit smykke

Find det smykke du ønsker i vores udvalg af smykker hvor modermælk kan integreres. Du finder vores udvalg af modermælkssmykker her.

Bemærk: Produktbillederne viser ikke hvordan smykkerne ser ud med modermælk, da de er lavet med aske. Du kan se billeder af vores smykker med modermælk her.

2. Vælg materiale & farve

Alle smykkerne er tilgængelig i sølv, guld, hvidguld og rosaguld. Vælg først hvilket materiale du ønsker smykket i. Herefter har du mulighed for at personliggøre dit smykke ved at vælge resinfarve og evt. personlig gravering. Når du har foretaget dine valg så tilføjer du smykket til kurven og går til checkout/kassen. Her indtaster du som kommentar at smykket skal fyldes med modermælk og gennemfører bestillingen.

3. Forsendelse af modermælk

Når bestillingen er gennemført så opretter vi et pakkelabel og sender til dig på email. Dette sker typisk indenfor 24 timer. Det pakkelabel du får tilsendt indeholder dit unikke bestillingsnummer samt tracking. Du printer blot pakkelabel og taper på pakken. Når vi modtager pakken ved vi at den er fra dig ud fra det unikke bestillingsnummer.

Hvor meget mælk skal der bruges?

Der skal bruges 5 ml mælk. Ved to smykker skal der bruges 7 ml.

Vi anbefaler at mælken sendes i en lille beholder der kan lukkes tæt. Derudover anbefaler vi at beholder puttes i en pose i tilfælde af lækage. Beholder og pose bør sendes i emballage der sikrer indholdet. Det kan være boblekuvert eller kasse med fyld.

Skal beholderen med retur skal dette skrives i kommentarfeltet til ordren.

4. Dit smykke fremstilles

Vi fremstiller smykket ud fra dine ønsker. Når smykket er færdig sender vi det til dig. Du modtager automatisk besked om dette.